Department of Nursing Final Agenda for ACEN Virtual Site Visit October 19 – 22, 2020

Note: There are video recordings of a campus tour; a tour of the Nursing Department office, classroom, and lab; NURS 125 class and related lab; and NURS 220 class posted in the ACEN Electronic Workroom available at <a href="https://www.nashuacc.edu/ascen?highlight=WyJhY2Vull0="https://www.nashuacc.edu/ascen?highlight="https://www.nashuacc.edu/ascen?highlight="https://www.nashuacc.edu/ascen?highlight="https://www.nashuacc.edu/ascen?highlight="https://www.nashuacc.edu/ascen?highlight="https://www.nashuacc.edu/ascen?highlight="https://www.nashuacc.edu/ascen?highlight="https://www.nashuacc.edu/ascen?highlight="https://www.nashuacc.edu/ascen?highlight="https://www.nashuacc.edu/ascen?highlight="https://www.nashuacc.edu/ascen?highlight="https://www.nashuacc.edu/ascen?highlight="https://www.nashuacc.edu/ascen?highlight="https://www.nashuacc.edu/ascen?highlight="https://www.nashuacc.edu/ascen?highlight="https://www.nashuacc.edu/ascen?highlight="https://www.nash

Monday, October 19, 2020 - Day One			
Activity	Meeting Attendees	Room Link (Provided to the Team Chair)	EST
Team Preparation (Technology tests and orientation to the private meeting room) 30 minutes	Site Visit Team ACEN Staff	PRIVATE TEAM MEETING	12:30 PM — 1:00 PM
Finalization of the Site Visit Report Draft and Team Questions 60 minutes	Site Visit Team	PRIVATE TEAM MEETING	1:00 pm – 2:00 pm
Meeting Check-In/Technology Verification 10 minutes	Site Visit Team Nurse Administrator	ROOM LINK	2:00 pm – 2:10 pm
Conference with the Nurse Administrator 30 minutes	Jeanne Hayes EdD, MS, RN, CNE Director, Dept. of Nursing		2:10 pm – 2:40 pm
Break 30 minutes	Site Visit Team	BREAK	2:40 pm - 3:10 pm
Meeting Check-In/Technology Verification 10 minutes	 Site Visit Team Representative(s) Human Resources Director, Catherine Barry, BS, MBA Nursing Representative, Lisa Gray, MSN, MBA, RN, Chair 	ROOM LINK –	3:10 pm – 3:20 pm
Review of Faculty Files (Programs may use cellular phones, tablets, and video-conferencing technologies to ensure visibility of faculty and student records. If a verification visit is required, the faculty and student records may be reviewed during the verification visit.) 60 minutes	 Site Visit Team Representative(s) Human Resources Director, Catherine Barry, BS, MBA Lisa Gray, MSN, MBA, RN, Chair 		3:20 pm – 4:20 pm
Private Team Meeting (Team Meeting to discuss findings and plans for Day Two) 60 minutes	Site Visit Team	PRIVATE TEAM MEETING	4:20 pm 5:20 pm

Tuesday, October 20, 2020 - Day 2			
Activity	Meeting Attendees	Room Link	EST
Team Preparation (Technology tests, final planning for Day Two) 30 minutes	I. Site Visit Team2. ACEN Staff	ROOM LINK	8:30 am – 9:00 am
Conference with the Nurse Administrator 30 minutes	 Jeanne Hayes EdD, MS, RN, CNE Director, Dept. of Nursing 		9:00 am – 9:30 am
Meeting Check-In/Technology Verification 10 minutes	 Site Visit Team ACEN Staff College Administrators 	ROOM LINK	9:30 am – 9:40 am
Conference with the Chief Executive Officer of the governing organization, the Provost/Vice President of Academic Affairs/Chief Academic Officer, Vice President of Student Services, and Chief Finance Officer 60 minutes	 Lucille Jordan, BS, MA, Med, President Robyn Griswold, BA, MA, EdD, Vice President of Academic Affairs Barry Garside, BS, MS, Associate Vice President of Academic Affairs Lizbeth Gonzalez, BS, MBA, Vice President of Student Affairs Laurie Berna, AS, CFO 		9:40 am — 10:40 am
Break	I. Site Visit Team		10:40 am – 11:00 am
Meeting Check-In/Technology Verification 10 minutes	 Site Visit Team ACEN Staff Student Services Personnel 	ROOM LINK	II:00 am – II:05 am -
	 Laura Tremblay, BA, MBA, Director of Admissions Anne Eule, BA, mA, Director of Financial Aid Jennifer Oliszczak, AS, Registrar Jody Leah Quinn, BA, MA, Director of Academic Success; Disability Services Coordinator Fran Keenan, BA, MS, Director of Library Services Patricia Klein, BS, MA, Director of Academic Advising Center 		11:05 pm — 11:50 pm
Meeting Check-In/Technology Verification 10 minutes	 Site Visit Team ACEN Staff All students invited 	ROOM LINK	11:50 – 12:00 pm

Students - Meeting 60 minutes Lunch/Brunch	Maximum: 21 senior students 21 freshman students Site Visit Team Members	LUNCH/BRUNCH	1:15 pm — 1:50 pm
Meeting Check-In/Technology Verification 10 minutes Faculty Meeting 120 minutes (This time may be divided into two-60-minute slots on different days)	 Site Visit Team ACEN Staff Nursing Faculty Lisa Gray, MSN, MBA, RN, Chair, Prof. Catherine Allen, BS, MHA, RN, Professor Erin Beck, AS, BS, MS, Professor Victoria McClure, AS, BA, MSN, RN, CPN 	ROOM LINK	1:50 pm – 2:00 pm 2:00 – 4:00 pm
Private Team Meeting 30 minutes	I. Site Visit Team	PRIVATE TEAM MEETING	4:00 pm – 4:30 pm
Meeting Check-In/Technology Verification 10 minutes	 Site Visit Team ACEN Staff Jeanne Hayes EdD, MS, RN, CNE Director, Dept. of Nursing 	ROOM LINK	4:30 pm - 4:40 pm
Conference with the Nurse Administrator 30 minutes	Jeanne Hayes EdD, MS, RN, CNE Director, Dept. of Nursing		4:40 pm – 5:10 pm
Private Team Meeting	Site Visit Team	PRIVATE TEAM MEETING	5:10 - TBA

Wednesday, October 21, 2020 – Day 3			
Activity	Meeting Attendees	Room Link	
Team Preparation (Technology tests, final planning for Day Three) 30 minutes Conference with the Nurse Administrator 30 minutes	 Site Visit Team ACEN Staff Nurse Administrator Jeanne Hayes EdD, MS, RN, CNE Director, Dept. of Nursing 	ROOM LINK	8:45 am – 9:15 am 9:15 am – 9:45 am
Meeting with Representatives from the clinical sites Minimum of 60 minutes	 Karen Tollick MSN, RN, NPD, BC, Director of Clinical Development, Southern NH Medical Center, Nashua, NH Lisa Boucher MS, RN, CRRN, Director of Professional Education, Northeast Rehabilitation Hospital, Salem, NH Glory Wabe MSN, RN, CRRN, Clinical Nurse Manager, St. Joseph Hospital, Nashua, NH 	ROOM LINK	9:45-10:00 AM Set- up 10:00 am – 11:00 am
Review of Supporting Evidence and Private Team Meeting 60 minutes	Site Visit Team	PRIVATE TEAM MEETING	11:00 - 12pm
Lunch/Brunch 30 minutes	Site Visit Team	BRUNCH/LUNCH	12:00pm — 12:30 pm
Meeting Check-In/Technology Verification 10 minutes	 Site Visit Team ACEN Staff Student Records Representative, 	ROOM LINK	12:30 pm — 12:40 pm
Review of Faculty, Student Files (continue from Day One), and review MOUs and Student Work 60 minutes	Student Records Representative, Terri Szugda, Executive Secretary, Dept. of Nursing and Lisa Gray Canvas: NURS 125N and NURS 220N		12:40 pm — 1:40 pm
Break 30 minutes	Site Visit Team	BREAK	1:40 pm – 2:20 pm

Meeting Check-In/Technology Verification 10 minutes	Site Visit Team ACEN Staff Members of the Public 4.	ROOM LINK	3:00 pm – 3:10 pm
Public Meeting 30 minutes	Site Visit Team Members of the Public		3:10 pm – 3:40 pm
Private Team Meeting 60 minutes	I. Site Visit Team	PRIVATE TEAM MEETING	3:40 pm – 4:40 pm
Meeting Check-In/Technology Verification 10 minutes	 Site Visit Team ACEN Staff Jeanne Hayes EdD, MS, RN, CNE Director, Dept. of Nursing 4. 	ROOM LINK	5:10 pm — 5:20 pm
Conference with the Nurse Administrator 40 minutes	5. Jeanne Hayes EdD, MS, RN, CNE Director, Dept. of Nursing		5:20 pm – 6:00 pm
Private Team Meeting	I. Site Visit Team	PRIVATE TEAM MEETING	5:20 - TBA

Activity	Meeting Attendees	Room Link	EST
Private Team Meeting 30 minutes	Site Visit Team	PRIVATE TEAM MEETING	8:45 am – 9:15 am
Meeting Check-In/Technology Verification 10 minutes	Site Visit Team ACEN Staff Nurse Administrator	ROOM LINK	9:15 am – 9:25 am
Conference with the Nurse Administrator 60 minutes	Jeanne Hayes EdD, MS, RN, CNE Director, Dept. of Nursing		9:25 am – 10:25 am
Exit Meeting 30 minutes	Jeanne Hayes EdD, MS, RN, CNE Director, Dept. of Nursing Faculty, Nursing Dept. and College Personnel	ROOM LINK	10:25 am – 10:55 am
Private Team Meeting (Finalize the Site Visit Report) 90 minutes	Site Visit Team	PRIVATE TEAM MEETING	10:55 am - 12:25 pm